Instellen van de standaard applet (standaard voor Instant Chat)

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Selecteer of u de Rescue Applet of Instant Chat wilt uitvoeren aan het begin van een willekeurige sessie op een pc of Mac.

Opmerking: Instant Chat wordt standaard voor alle sessies met iPalmPre-apparaten uitgevoerd. Er zijn geen instellingen vereist.
  1. In de organisatiestructuur selecteert u het kanaal of de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Ga naar het gedeelte Klantapplet.
  4. Kies een Uitvoertype:
    • KiesInstant Chat gebruiken om alle sessies voor het geselecteerde kanaal of de groep als Instant Chat sessies te activeren in de stand Alleen-chatten.
    • Kies Standaard om alle sessies voor het geselecteerde kanaal of de groep te activeren als standaard Rescue Applet sessies.
  5. Voor de standaard Rescue Applet, kunt u de volgende opties selecteren:
    • Selecteer Weergave download webpagina Klantapplet om klanten een standaard webpagina te tonen die uitlegt hoe de Applet gedownload moet worden.
    • Selecteer Gebruik ActiveX Klantapplet wanneer u een ActiveX component wilt installeren op het apparaat van de klant dat de applet zal downloaden en automatisch de applet zal uitvoeren. Gebruik deze functie om beperkingen met betrekking tot het rechtsreeks downloaden van EXE-bestanden te omzeilen of om het aantal vereiste stappen voor het tot stand brengen van een verbinding, te verminderen.
  6. Sla uw instellingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.