Weergave van applet aanpassen

Body

Een beheerder kan het uiterlijk van de applet aanpassen door aangepaste logo's en pictogrammen in te voegen.

1. In de organisatiestructuur selecteert u het kanaal of de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Klantapplet gaat u naar Logo's.
    OptieBeschrijving
    ToepassingsnaamVoer de tekst in die bovenaan de Klantapplet, de mobiele applet, en Instant Chat moet worden weergegeven.
    LogoUpload het logo zodat het geselecteerde kanaal of de technicusgroep deze kan gebruiken. Het logo zal in de rechterbovenhoek worden getoond van de standaardapplet, de mobiele applet en Instant Chat. Om een voorbeeld te bekijken dat aan alle vereisten voldoet, kunt u het sjabloon downloaden.
    PictogramUpload het pictogram dat u wilt gebruiken. Het pictogram zal in de linkerbovenhoek van de Klantapplet en Instant Chat worden getoond. Om een voorbeeld te bekijken dat aan alle vereisten voldoet, kunt u het sjabloon downloaden.
Opmerking: De naam van uw organisatie wordt in de applet weergegeven zoals u deze hebt in gevuld in het veld Organisatie van Mijn Account > Contactgegevens wijzigen.