Technician Console in een oogopslag

Body

Technici bieden ondersteuning op afstand met de LogMeIn Rescue Technician Console.

Technici kunnen ervoor kiezen om de Technician Console in een ondersteunde browser, of als desktoptoepassing te laten uitvoeren.

Belangrijke functies:
  • Rechtstreekse verbinding met de klant via een pincode of per e-mail verstuurde link
  • Bureaubladweergave en besturing op afstand, inclusief whiteboard
  • Gedetailleerde sessiegeschiedenis en notities
  • Chatinterface met voorgedefinieerde antwoorden, URL-push en bestandsoverdracht
  • Gedetailleerde systeemdiagnostiek, inclusief opnieuw opstarten en verbinden
  • Samenwerking met interne of externe technici
  • Rescue Lens

Raadpleeg voor meer informatie de gebruikershandleiding LogMeIn Rescue Technician Console.

Opmerking: Technici zonder licentie gebruiken tijdens een externe samenwerkingssessie een beperkte versie van de Technician Console.