Rapport Aanmelden (Samenvatting)

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum - Rapporten

Dit rapport geeft de retourzendingen van alle aanmeldingsgegevens van leden uit de geselecteerde unit binnen de geselecteerde periode.

Dit rapport kan gegenereerd worden door een organisatorische unit.

Iedere rij representeert één lid van de organisatie.

Naam
De naam van de Rescue gebruiker wordt opgeslagen in het veld Naam in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Gebruikers-ID
Een automatisch gegenereerd, uniek identificatienummer. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
E-mail
Het e-mailadres van de Rescue gebruiker wordt opgeslagen in het veld E-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Bijnaam
De bijnaam van de Rescue gebruiker wordt opgeslagen in het veld Bijnaam in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Groep
De naam van de beheerdersgroep of technicusgroep waartoe de gebruiker behoorde op het moment van aanmelden. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Gebruiker aangemaakt op
De datum waarop de gebruiker toegevoegd werd tot de organisatie met een geldige naam en e-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Aantal aanmeldingen
Het aantal unieke aanmeldingsgebeurtenissen die opgenomen zijn tijdens de geselecteerde periode. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
Gemiddelde Aanmeldingstijd
Gemiddelde tijd waarin aangemeld is in de LogMeIn Rescue. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Totale aanmeldingstijd
De totale tijd waarin aangemeld is in de LogMeIn Rescue. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Totale tijd bezet
De totale tijd in de status Bezig. Wordt alleen aan technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Totale tijd afwezig
De totale tijd in de status Afwezig. Wordt alleen aan technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Totale tijd niet-actief
De Tijd niet-actief is de tijd dat een technicus is aangemeld bij de Technician Console maar geen sessies heeft. De Tijd niet-actief stopt zodra een sessie een status binnen de Technician Console krijgt. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.