Rapport Aanmelden (Alles weergeven)

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum - Rapporten

Dit rapport geeft de retourzendingen van gegevens voor iedere unieke aanmelding door een lid van de geselecteerde unit tijdens de geselecteerde periode

Dit rapport kan gegenereerd worden door een organisatorische unit.

Iedere rij representeert een unieke aanmeldingsgebeurtenis.

Aanmeldingsdatum
De datum waarop de aanmelding is gemaakt, gebaseerd op de geselecteerde tijdzone. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Naam
De naam van de gebruiker wordt opgeslagen in het veld Naam in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Gebruikers-ID
Een automatisch gegenereerd, uniek identificatienummer. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
E-mail
Het e-mailadres van de Rescue gebruiker wordt opgeslagen in het veld E-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Begintijd
De exacte aanmeldingstijd. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Eindtijd
De exacte afmeldingstijd. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Totale aanmeldingstijd
Tijd waarin aangemeld is in de LogMeIn Rescue. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
IP-adres
Het IP-adres waarin de aanmelding is uitgevoerd. Datatype: String. Datalengte: 15 tekens.
Tijd bezet
De tijd in de status Bezig. Wordt alleen aan technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Tijd afwezig
De tijd in de status Afwezig. Wordt alleen aan technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Tijd niet-actief
De Tijd niet-actief is de tijd dat een technicus is aangemeld bij de Technician Console maar geen sessies heeft. De Tijd niet-actief stopt zodra een sessie een status binnen de Technician Console krijgt. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.