Auditrapport (Alles weergeven)

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum - Rapporten

Dit rapport geeft de retourzendingen van gegevens voor iedere actie die is uitgevoerd door beheerders op het geselecteerde item van de organisatiestructuur tijdens de geselecteerde periode.

Opmerking: Acties op bedrijfsniveau worden alleen weergegeven in het rapport als het rapport is aangemaakt voor de beheerder die de actie heeft uitgevoerd of voor een hoofdbeheerder.

Aangevraagd door
De beheerder die de actie heeft uitgevoerd. De weergegeven waarde is de naam van de beheerder zoals die is opgeslagen in het veld Naam op het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Eenheidstype:
Het type organisatie-eenheid dat beïnvloed wordt door de actie die een beheerder uitvoert. Datatype: String.Datalengte: 128 tekens.Mogelijke waarden zijn de volgende:
  • Kanaal
  • Technicusgroep
  • Technicus
  • Onbeheerde computergroep
  • Onbeheerde computer
  • Beheerdersgroep
  • Hoofdbeheerder
  • Beheerder
  • Koppeling beheerdersgroep
  • Koppeling beheerder
  • Externe-technicusgroep
  • Externe technicus
  • Externe koppeling
Eenheids-ID
Een automatisch gegenereerde, unieke ID van de organisatie-eenheid die beïnvloed wordt door de actie die een beheerder uitvoert. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
Eenheidsnaam
De naam van de organisatie-eenheid die beïnvloed wordt door de actie die een beheerder uitvoert. De weergegeven waarde is de naam van de organisatie-eenheid zoals die is opgeslagen in het veld Naam op het tabblad Organisatie. Datatype: String.Datalengte: 256 tekens.
Type wijziging
Het type wijzigingsactie dat een beheerder uitvoert. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.Mogelijke waarden zijn de volgende:
  • Toevoegen
  • Verwijderen
  • Verplaatsen
  • Kopiëren
  • Toewijzen
  • Toewijzen ongedaan maken
  • Wijzigen
Laatste wijziging
De precieze tijd waarop de wijzigingsactie plaatsvond. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
Sectie
De koptekst in het Rescue Beheercentrum waaronder de wijzigingen zijn uitgevoerd. Datatype: String.Datalengte: niet gespecificeerd.
Veld
Het veld onder de Sectie-koptekst in het Rescue Beheercentrum dat door de wijziging is beïnvloed. Datatype: String.Datalengte: niet gespecificeerd.
Oude waarde
De waarde van Veld vóórdat de wijzigingsactie werd uitgevoerd. Datatype: String.Datalengte: niet gespecificeerd.
Oude actie
De status van Veld vóórdat de wijzigingsactie werd uitgevoerd. Datatype: String.Datalengte: niet gespecificeerd. Mogelijke waarden zijn de volgende:
  • Ingeschakeld
  • Uitgeschakeld
  • Geselecteerd
  • Niet geselecteerd
  • Ingesteld
  • Niet ingesteld
  • Toegewezen
  • Niet toegewezen
  • Geblokkeerd
  • Niet geblokkeerd
  • Toegevoegd
  • Verwijderd
  • Sorteren
  • Onbekend
Nieuwe waarde
De waarde van Veld nadat de wijzigingsactie werd uitgevoerd. Datatype: String.Datalengte: niet gespecificeerd.
Nieuwe actie
De status van Veld nadat de wijzigingsactie werd uitgevoerd. Datatype: String.Datalengte: niet gespecificeerd. Mogelijke waarden zijn de volgende:
  • Ingeschakeld
  • Uitgeschakeld
  • Geselecteerd
  • Niet geselecteerd
  • Ingesteld
  • Niet ingesteld
  • Toegewezen
  • Niet toegewezen
  • Geblokkeerd
  • Niet geblokkeerd
  • Toegevoegd
  • Verwijderd
  • Sorteren
  • Onbekend