API-sleutels beheren voor de SDK voor ondersteuning in de app voor mobiel.

Information

Body

Met de Software Development Kit voor mobiel (SDK) voor ondersteuning in de app van Rescue kunnen uw klanten een supportsessie met Rescue Lens opstarten vanuit uw app.

Profiteer van de ondersteuning in de app:
  • Zie de problemen van de eindgebruiker met eigen ogen in de app, stel een diagnose en los het probleem op, zonder dat de eindgebruiker de app hoeft te verlaten.
  • Optimaliseer de ervaring van de klant met een naadloze, intuïtieve oplossing voor klantondersteuning.
  • Dring het aantal mensen dat uw app negeert terug.
  • Verhoog de klanttevredenheid.

Met de SDK kan uw technicus de volgende functies gebruiken in de LogMeIn Rescue Technician Console:

• Apparaatinformatie ophalen.
  • Chatten met de eindgebruiker.
  • Een URL verzenden.
  • Het scherm van de app bekijken (afhankelijk van de instellingen voor de technicus).
  • Aantekeningen maken op het scherm van de app.

De SDK is beschikbaar voor iOS en Android. Zie de pagina met LogMeIn Rescue-documentatie over ondersteuning in de app (alleen Engels).

Ondervindt u problemen? Bekijk onze pagina's met veelgestelde vragen voor iOS en Android.

Hoe u een API-sleutel aanmaakt

De SDK maakt gebruik van een API-sleutel om uw app bij Rescue Lens te verifiëren. U moet een API-sleutel aanmaken in het Beheercentrum om sessies met uw app op te kunnen starten met de SDK.
  1. Klik op het tabblad Algemene instellingen op API-sleutels beheren onder API-sleutel. Het venster API-sleutels wordt weergegeven.
  2. Klik op Nieuwe API-sleutel aanmaken.
  3. Voer de unieke identificatiecode van uw app in.
    • Als u voor Android ontwikkelt, voer dan de Pakketnaam in. U vindt de Pakketnaam in het pakketattribuut in het hoofdelement van uw manifestbestand.
    • Als u voor iOS ontwikkelt, voert u de Bundle ID in. Zie de documentatie van de iOS Developer Library (in het Engels) voor het vinden en instellen van de Bundle ID.
  4. Klik op Aanmaken.
U moet de gemaakte API-sleutel invoeren als u een Rescue Lens-sessie opstart met de SDK.

U kunt op API-sleutels in het Beheercentrum wijzigen en uitschakelen. Beweeg uw muis over een sleutel in de lijst met API-sleutels om deze te wijzigen en klik op het pictogram Aanpassen. Voer uw wijzigingen in en klik op Opslaan. De API-sleutel is onmiddellijk bijgewerkt.