Info over Rescue Lens

Body

Rescue Lens is de video-supportoplossing van LogMeIn met geïntegreerde VoIP. Met Rescue Lens kunnen klanten via hun smartphone rechtstreeks en veilig live videobeelden streamen naar medewerkers van de klantenservice. Supportmedewerkers kunnen het probleem met eigen ogen zien en de gebruiker op afstand helpen met het oplossen van problemen, configureren van producten, rapporteren van klachten etc.

Rescue Lens is behalve als een dienst ook beschikbaar als een functie van LogMeIn Rescue. Ga voor de meest recente prijsinformatie en abonnementsmogelijkheden naar https://www.logmeinrescue.com/.

Belangrijk: Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor abonnees van Rescue Lens. Als u abonnee bent van LogMeIn Rescue gaat u naar http://help.logmein.com voor meer informatie over Lens.

Abonnees van Rescue Lens (zonder LogMeIn Rescue) hebben toegang tot Lens via de Technician Console op een Windows-pc, of via de Lens Web Console in Google Chrome op een Windows-pc of Mac.

Beperking: De volgende functies zijn niet beschikbaar in de Web Console van Lens.
  • Chatten
  • Weergave-instellingen configureren
  • Sessie pauzeren
  • Schermopname
  • Sessieoverdracht
  • Rapportagefuncties

Er kunnen geen rapporten worden gemaakt in het Rescue Beheercentrum voor sessies die opgestart zijn in de Web Console van Lens.

• Verzenden van Sessiegegevens naar een URL-adres (Posten naar URL)
Beperking: Een Lens-technicus kan slechts één actieve Lens-sessie tegelijk behandelen.

Rescue Lens Beheercentrum – in een oogopslag

Beheerders van Rescue Lens kunnen in het LogMeIn Rescue Beheercentrum instellen dat LogMeIn Rescue kan worden gebruikt door supportorganisaties van elke omvang.

De online interface wordt door beheerders gebruikt om andere beheerders en technicusgroepen te maken.