Het bureaublad van een technicus weergeven

LogMeIn Rescue Technician Console

Beheerders kunnen het bureaublad van de technici binnen hun organisatie vanuit de LogMeIn Rescue Technician Console bekijken.

Vereisten:
  • Een hoofdbeheerder of een beheerder met zowel een beheerders- als een technicuslicentie kan van deze functie gebruik maken.
  • Zowel bij de beheerder als de gecontroleerde technicus moet een versie van de Technician Console draaien die voor technicuscontrole is geactiveerd.
  • Een hoofdbeheerder kan toezicht uitoefenen op alle technici binnen een organisatie.
  • Een beheerder kan alle technici controleren die deel uitmaken van een technicusgroep waarover hij beheerdersrechten heeft.
Beperking: Controleren van het bureaublad van technici die de Technician Console voor Mac gebruiken is niet mogelijk.
Let op: Technicus controleren wordt gestart vanuit de Technician Console, niet vanuit het Beheercentrum.
  1. Op de sessiewerkbalk in de Technician Console, klikt u op de knop Controleren.

Technicus controleren

Het dialoogvenster Technicus controleren wordt weergegeven.
  2. Selecteer in het venster Technicus controleren de technicus die u wilt controleren.

Opmerking: De lijst met zichtbare technici in het dialoogvenster Technicus controleren is afhankelijk van de toegangsrechten die zijn verleend door een Rescue-beheerder.

Optioneel: binnen een grote organisatie gebruikt u het veld Filter om technici te lokaliseren.
  3. Klik op OK.

Er wordt een verbinding gemaakt met de computer van de technicus en een nieuw sessietabblad verschijnt in de werkruimte van de Technician Console dat de naam van de technicus toont.
  4. U moet zich bij de computer van de technicus identificeren. Selecteer op het sessietabblad waarop de naam van de technicus getoond wordt, een identificatiemethode.
    • Selecteer Huidige inloggegevens gebruiken om de Windows-inloggegevens te versturen waarmee u zich bij de huidige Windows-sessie hebt aangemeld. U moet een beheerder van Windows zijn of gebruikersrechten bezitten op de doelmachine.
    • Selecteer Gebruikersnaam en wachtwoord toevoegen als u wilt inloggen met een andere combinatie waarmee u geldige gebruikersrechten op de doelcomputer hebt.
      Tip: Als u de domeinnaam opgeeft in het veld Gebruikersnaam, gebruikt u de volgende notatie gebruikersnaam@domein en domein\gebruikersnaam.
    • Selecteer Autorisatie aanvragen om de technicus toestemming te vragen zijn bureaublad te controleren.
  5. Klik op Launch Monitoring (Controle starten).

Het bureaublad van de technicus wordt weergegeven in het tabblad Sessie in de werkruimte van uw Technician Console.