Over de organisatiestructuur

LogMeIn Rescue Beheercentrum

In de organisatiestructuur configureert u Rescue voor uw supportorganisatie. Het wordt weergegeven op het linker paneel van de interface van het beheercentrum.

Zodra u uw organisatie hebt ingesteld, biedt de organisatiestructuur een duidelijk overzicht van uw structuur en kunt u eenvoudig bestaande leden en kanalen in de organisatie selecteren en wijzigingen aanbrengen door middel van slepen-en-neerzetten.
Tip: Sluit om de beste prestaties te bereiken, alle onderdelen van de organisatiestructuur die u momenteel niet gebruikt. Dit is met name belangrijk bij zeer grote accounts.

Vertakkingen uitvouwen/samenvouwen
Vertakkingen kunnen worden uitgevouwen/samengevouwen door op +/- te klikken.
Zoeken
Voer tekst in het zoekveld in om naar een groep, technicus of een andere unit binnen uw organisatie te zoeken.
Slepen-en-neerzetten
Bepaalde items in de organisatiestructuur kunnen binnen de structuur versleept worden. Beheerders kunnen bijvoorbeeld worden toegewezen aan een technicusgroep door naar die groep gesleept te worden. Ook technici en technicusgroepen kunnen op deze manier eenvoudig worden verplaatsten worden toegewezen.
Rechtsklikmenu
Als u op een item in de structuur klikt, wordt een snelmenu geopend. De beschikbare opties in het menu verschillen, afhankelijk van uw gebruikersrol en het item waar u op klikt.
Dynamische relatie met de werkruimte
Als u een item in de organisatiestructuur selecteert, wordt het relevante formulier geopend in de werkruimte (in het rechter deelvenster).