Instellen van Click2Fix

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Click2Fix biedt technici een set tools voor het analyseren en oplossen van de meest voorkomende problemen van mobiele klanten.

• Zorg dat het volgende toegangsrecht op groepsniveau is ingeschakeld in het beheercentrum in het tabblad Organisatie, om leden van een technicusgroep toe te staan het tabblad Click2Fix weer te geven:
    • Click2Fix voor mobiel (standaard ingeschakeld)
  • Selecteer deze extra opties om technici toe te staan om alle Click2Fix-widgets te gebruiken:
    • Besturing op afstand starten
    • Bureaubladweergave starten
  • Upload lijsten met toepassingen waarop gecontroleerd moet bij het starten van een sessie (Checklist App-controle)
  • Upload een bestand met firmware-vereisten en werk URL's bij (Firmwaregegevens)
  • Maak pakketten met access point settings (APN) die technici bij klanten kunnen doorvoeren, en wijs deze toe.
  • Upload lijsten met internet-snelkoppelingen die technici naar klanten kunnen doorvoeren en wijs deze toe.