Instellen van Instant Chat

Body

U kunt Instant Chat als standaarduitvoertype voor alle pc- en Mac-sessies instellen. Zie Instellen van de standaard applet (standaard voor Instant Chat).
Opmerking: Instant Chat wordt standaard voor alle sessies met iPalmPre-apparaten uitgevoerd. Er zijn geen instellingen vereist.
Tip: Raadpleeg de LogMeIn Rescue Customization and Integration Guide voor gedetailleerde informatie over Instant Chat; deze handleiding bevat implementatietips en instructies voor het aanpassen van Instant Chat.