API-sleutels beheren voor de SDK voor ondersteuning in de app voor mobiel.

Information

Body

Met de Software Development Kit voor mobiel (SDK) voor ondersteuning in de app van Rescue kunnen uw klanten een supportsessie met Rescue opstarten vanuit uw app.

Met de SDK kan uw technicus de volgende functies gebruiken in de LogMeIn Rescue Technician Console:

• Apparaatinformatie ophalen
  • Chatten met de eindgebruiker
  • Een URL versturen
  • Het scherm van de app zien (afhankelijk van de instellingen voor de technicus)
  • Aantekeningen maken op het scherm van de app

De SDK is beschikbaar voor iOS en Android. Zie de pagina met LogMeIn Rescue-documentatie over ondersteuning in de app (alleen Engels).

Ondervindt u problemen? Bekijk onze pagina's met veelgestelde vragen voor iOS en Android.

Hoe u een API-sleutel aanmaakt

De SDK maakt gebruik van een API-sleutel om uw app bij Rescue te verifiëren. U moet een API-sleutel aanmaken in het Beheercentrum om sessies met uw app op te kunnen starten met de SDK.
  1. Klik op het tabblad Algemene instellingen op API-sleutels beheren onder API-sleutel. Het venster API-sleutels wordt weergegeven.
  2. Klik op Nieuwe API-sleutel aanmaken.
  3. Voer de unieke identificatiecode van uw app in.
    • Als u voor Android ontwikkelt, voer dan de Pakketnaam in. U vindt de Pakketnaam in het pakketattribuut in het hoofdelement van uw manifestbestand.
    • Als u voor iOS ontwikkelt, voert u de Bundle ID in. Zie de documentatie van de iOS Developer Library (in het Engels) voor het vinden en instellen van de Bundle ID.
  4. Klik op Aanmaken.
U dient de aangemaakte API-sleutel in te voeren als u een Rescue-sessie opstart met de SDK.

U kunt op API-sleutels in het Beheercentrum wijzigen en uitschakelen. Beweeg uw muis over een sleutel in de lijst met API-sleutels om deze te wijzigen en klik op het pictogram Aanpassen. Voer uw wijzigingen in en klik op Opslaan. De API-sleutel is onmiddellijk bijgewerkt.