Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
Rescue Lens
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
LogMeIn Backup
LogMeIn Hamachi
RemotelyAnywhere
BoldChat
join.me
LastPass
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Over Chat-toegangsrechten

Information

Body

Een beheerder stelt toegangsrechten van de technicusgroep in om de functie Chat inschakelen/uitschakelen op het tabblad Organisatie te gebruiken.

Chat ingeschakeld Selecteer alleen Chat om Chat bij het starten van de sessie in te schakelen.
Chat ingeschakeld + inschakelen / uitschakelen toegestaan Selecteer Chat plus Laat chat inschakelen/uitschakelen door technicus om Chat bij het starten van de sessie in te schakelen en technici in staat te stellen de Chat-functie tijdens de sessie in en uit te schakelen.
Chat uitgeschakeld + inschakelen / uitschakelen toegestaan Selecteer alleen Laat chat inschakelen/uitschakelen door technicus om Chat bij het starten van de sessie uit te schakelen, en technici in staat te stellen de Chat-functie tijdens de sessie in en uit te schakelen.
Als geen van beide opties geselecteerd is, is de chatfunctie bij aanvang van de sessie uitgeschakeld en mogen technici de chatfunctie tijdens de sessie niet omschakelen.
Opmerking: De bovengenoemde instellingen gelden voor sessies die worden gestart door de Rescue Applet uit te voeren. Voor Instant Chat-sessies is de chatfunctie altijd ingeschakeld.