Klanten kunnen kanalen gebruiken om Rescue -supportsessies te starten door op een URL te klikken die in uw website geïntegreerd is, of via de Calling Card.

Inkomende sessies worden toegevoegd aan de wachtrij voor alle leden van een technicusgroep die toegewezen is aan een kanaal. Een inkomende kanaalsessie zal voor alle technicus in een groep worden weergegeven totdat deze opgehaald is of totdat een time-out is opgetreden.

Rescue voorziet tien kanalen voor flexibele routing van de sessie.