Tweeledige verificatie in een oogopslag

Body

Tweeledige verificatie is een optionele functie die een extra beschermingslaag toevoegt aan uw Rescue-account, door leden van uw organisatie te vragen een tweede verificatiemethode in te stellen om hun identiteit vast te stellen.

In dit document leest u hoe u tweeledige verificatie kunt gebruiken in Rescue. De belangrijkste stappen, die hieronder verder worden toegelicht, zijn:
  1. Hoofdbeheerders verplichten leden van de organisatie tweeledige verificatie te gebruiken als zij zich aanmelden bij Rescue. Dit wordt ingesteld in het Rescue Beheercentrum.
  2. Leden van de Rescue-organisatie die tweeledige verificatie moeten gebruiken, stellen in de verificatie-app van LastPass in dat hun identiteit moet worden bevestigd. Het instellen van de verificatie-app wordt in de volgende gevallen geactiveerd:
    • Het geselecteerde lid probeert zich aan te melden bij zijn of haar Rescue-account.
    • Het geselecteerde lid probeert zich via het bureaublad aan te melden bij de Technician Console (als het een technicus of beheerder met een technicuslicentie betreft).
    • Het geselecteerde lid probeert zijn of haar Rescue-wachtwoord te veranderen.
Dit document richt zich op de stappen die gebruikers van Rescue (beheerders en technici) moeten nemen om voortaan tweeledige verificatie te gebruiken. Ga voor meer informatie over LastPass naar het LastPass Supportcenter.