Uitgeschakelde functies verbergen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Om ervoor te zorgen dat technici zich op de juiste hulpmiddelen voor de opdracht kunnen concentreren, verbergt de Technician Console bepaalde tabbladen en knoppen wanneer een technicus niet de toegangsrechten heeft om de betreffende functie te gebruiken.

Om dit te verbergen... Schakel dit recht uit op het tabblad Organisatie...
Knop Sessie voor besturing op afstand starten op het tabblad Bureaublad van de klantBesturing op afstand starten
Knop Bureaubladweergave starten op het tabblad Bureaublad van de klantBureaubladweergave starten
Tabblad Bestandsbeheer

Toegang tot het tabblad Bestandsbeheer

of

Bestanden versturen, bestanden ontvangen, en bestanden beheren

Tabblad SysteeminfoSysteeminformatie bekijken
Tabblad Opnieuw opstartenOpnieuw opstarten
Tabblad Calling CardDe Calling Card implementeren
Tabblad ScriptsScriptimplementatie en geneste scripts uitvoeren
Tabblad onbeheerde toegangOnbeheerde toegang
Tabblad ApparaatconfiguratieDe instellingen van het mobiele apparaat configureren
Customer Display-tabblad voor mobiele sessiesKlassiek mobiel display
Click2Fix-tabblad voor mobiele sessiesClick2Fix voor mobiel