Samenwerking externe technicus - beveiliging en rapportage

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Volg deze richtlijnen voor maximale controle en verantwoordelijkheid tijdens het gebruik van Samenwerking externe technicus.

Doel Instelling of locatie in het Beheercentrum
Sta de technici alleen toe om vanaf een goedgekeurde lijst uit te nodigen Selecteer een technicusgroep en ga naar Tabblad Organisatie > Toegangsrechten > Externe technici uitnodigen > alleen goedgekeurde.
Voorkom dat externe technici bepaalde functies gebruiken Selecteer een externe technicusgroep en ga naar Tabblad Organisatie > Toegangsrechten > trek de gewenste toegangsrechten in. Toegangsrechten die zijn ingetrokken kunnen niet door de hoofdtechnicus aan de externe technicus worden toegekend.
Sta technici alleen toe om via e-mailberichten uit te nodigen, die verstuurd worden via de Rescue-servers Selecteer een technicusgroep en ga naar Tabblad Instellingen > Verbindingsmethode voor externe technicus > E-mail > Sta e-mail via Rescue-servers toe. Verwijder alle overige opties.
Controleer rapporten voor elke externe-technicusgroep of individuele externe technicus Selecteer een externe technicusgroep of externe technicus en ga naar Rapporten > Chatlogboek of Sessie.
Controleer rapporten voor elke technicusgroep of individuele technicus Selecteer een technicusgroep of technicus en ga naar Rapporten > Chatlogbestand externe technici.