De samenwerking van uw technici met externe technici besturen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Bepaal onder andere of de leden van een technicusgroep externe technici kunnen uitnodigen.

DoelInstelling of locatie in het Beheercentrum
Bepaal of de leden van een technicusgroep externe technici kunnen uitnodigenTechnicusgroep > Tabblad Organisatie > Toegangsrechten > Externe technici uitnodigen
Bepaal of leden van een technicusgroep iedereen uit kunnen nodigen, of alleen goedgekeurde externe technici.Technicusgroep > Tabblad Organisatie > Toegangsrechten > Externe technici uitnodigen > iedereen kan worden uitgenodigd / alleen goedgekeurde
Tip: Om een externe technicus of groep beschikbaar te maken voor een specifieke technicus of groep, sleept u de naam-tag naar de betreffende technicus of groep in de organisatiestructuur.
Opmerking: IP-controles die in het Beheercentrum zijn ingesteld hebben geen betrekking op externe technici.
Bepaal de manier waarop technici de externe technici voor een sessie kunnen uitnodigenTechnicusgroep > Tabblad Instellingen > Verbindingsmethode voor externe technicus

Voor maximale flexibiliteit selecteert u alle opties. Voor maximale controle, staat u technici alleen toe om externe technici via e-mailberichten uit te nodigen die verstuurd worden via de Rescue-servers.

Instellingen voor uitnodigingen zijn van invloed op de tabbladen die beschikbaar zijn in het dialoogvensterUitnodiging aan externe technicus onder Verbindingsmethode .