Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
Rescue Lens
LogMeIn Hamachi
LogMeIn Backup
RemotelyAnywhere
De GoTo Family
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Google Play-koppeling voor Android-sessies

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Tijdens het maken van een verbinding met een Android-apparaat kunnen technici de klanten een Google Play-koppeling sturen in de sms met de sessie-uitnodiging.

Zo vraagt het bedrijf "ACME Support”, bijvoorbeeld, van al haar klanten om de toepassing "Rescue Mobile voor ACME-support" te downloaden. Het is dan handiger om dit via de sms-koppeling te doen, want als men de klant direct naar Google Play stuurt, moeten ze zoeken naar de app.

Versnelde keuze: Beheerders kunnen de aangepaste koppeling instellen in Algemene instellingen > Persoonlijke Google Play-url.

Hoe werkt het? Wanneer de klant de sms met de sessie-uitnodiging opent, ziet hij of zij niet daadwerkelijk een Google Play-koppeling, maar een standaardkoppeling voor een Rescue-sessie http://rescuemobile.com/xxxxxx waarbij xxxxxx de pincode van de sessie is. De Rescue-service koppelt de pincode aan de technicus en stuurt de klant door naar de Google Play-koppeling die in het Beheercentrum is gedefinieerd.