Een bestand delen vanaf uw LogMeIn-computer

Body

Belangrijk: Anderen kunnen alleen gedeelde bestanden van uw computer downloaden als deze ingeschakeld en online is.
  1. Selecteer hoe u het proces Bestanden delen wilt starten:
    • Optie 1. Op de computer met het bestand dat u wilt delen, opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en klikt u op het tabblad Bestanden delen.
    • Optie 2. Op de computer met het bestand dat u wilt delen, opent u LogMeIn en klikt u op het LogMeIn-pictogram in het systeemvak en kiest u Deel een bestand... in het menu.
      Windows-host

Mac-host

• Optie 3.Alleen Windows. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt delen en selecteer Send to (versturen aan) > LogMeIn - Bestanden delen (ga door naar stap 4 hieronder).
  2. Op het tabblad Bestanden delen klikt u op de knop Deel een bestand....
  3. Kies het bestand dat u wilt delen.
  4. Voer de gegevens voor Details delen in:
    • Opmerking – Geef een omschrijving van het bestand dat u gaat delen die voor de ontvangers herkenbaar zal zijn.
    • Tijdslimiet voor het delen – Geef op hoe lang het bestand beschikbaar zal zijn voor het downloaden
    • Download-limiet – Geef op hoe vaak het bestand maximaal kan worden gedownload
  5. Klik op Volgende.
  6. Selecteer hoe u het bericht met de melding voor het Bestanden delen wilt versturen:
    • Kies E-mailbericht verzenden in mijn naam om LogMeIn een e-mail te laten versturen
    • Kies Ik wil de uitnodiging zelf versturen om de e-mail te versturen met het door u gekozen mailprogramma.
  7. Klik op Volgende.
  8. Verstuur de melding:
    • Wanneer u kiest voor E-mailbericht verzenden in mijn naam moet u het e-mailadres en het bericht aan de ontvanger invoeren en op Volgende klikken om de e-mail te versturen.
      Tip: LogMeIn kan een standaardbericht opstellen in alle door LogMeIn ondersteunde talen. Gebruik de vervolgkeuzelijst Taal bericht om een taal te kiezen.
    • Wanneer u kiest voor Ik wil de melding zelf versturen, moet u de koppeling kopiëren en versturen met het door u gekozen e-mailprogramma.
  9. Klik op Voltooien om het proces Delen van bureaublad te beëindigen.