Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Hoe u de actie Bestanden delen kunt bewerken of verwijderen

Information

 
Body

U kunt de instellingen voor het delen van bestanden op elk gewenst moment wijzigen of het delen van bestanden helemaal verwijderen.

  1. Open het Configuratiescherm van LogMeIn en klik op het tabblad Bestanden delen.
  2. Onder Gedeelde bestanden kiest u het deel-proces dat u wilt bewerken of verwijderen:
    • Om het deelproces te bewerken, klikt u op Detailgegevens
    • Om het deelproces te verwijderen, klikt u op Verwijderen

    Bestanden worden niet blijvend gewist.
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X