Tekenen op het host-scherm

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Gebruik het Whiteboard om een tekenhulpmiddel te activeren dat u kunt gebruiken om uit de losse pols beelden op het scherm van de host computer te tekenen.

1. Op de Werkbalk externe besturing klikt u op Opties > Whiteboard.

Het tekenhulpmiddel is geactiveerd.
    Opmerking: U kunt de host niet besturen wanneer het Whiteboard ingeschakeld is.
  2. Teken op het host-scherm.

Het tekenhulpmiddel laat een rode lijn achter op het host-scherm. Alle tekeningen verschijnen op zowel het scherm van de klant als dat van de host.
  3. Om tekeningen te verwijderen klikt u op Opties > Whiteboard.