De schermafmetingen veranderen tijdens de besturing op afstand

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Het host-scherm op het client-apparaat bekijken, op een manier die u prettig vindt.

1. Op de Werkbalk externe besturing klikt u op Opties > Weergeven.

Weergeven

2. Selecteer de juiste instelling.

Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.
Tip: Om de actuele schermresolutie van de host-display te veranderen, bewerkt u de Bureaubladeigenschappen van de host (Windows) of Voorkeursinstellingen van het systeem (Mac).