Windows Taakbeheer openen op de host-computer (Ctrl-Alt-Del)

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Tijdens een sessie voor besturing op afstand zal de Ctrl-Alt-Del-toetsencombinatie die op de client wordt ingevoerd alleen door de client geregistreerd worden.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens een "alleen weergeven"-sessie voor het controleren van het host-scherm.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Op de Werkbalk externe besturing, klikt u op Opties > Ctrl-Alt-Del.

Het Windows Taakbeheer opent op de host-computer.
Tip: U kunt ook een sneltoets gebruiken om het Ctrl-Alt-Del-commando naar de host te sturen. De standaard is Ctrl-Alt-Insert. Om de sneltoetsen te wijzigen, opent u de host-voorkeursinstellingen en gaat u naar Algemeen > Besturing op afstand > Interactie en selecteert u met behulp van de vervolgkeuzelijst de Ctrl-Alt-Del-sneltoets.