Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
Rescue Lens
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
LogMeIn Backup
LogMeIn Hamachi
RemotelyAnywhere
BoldChat
join.me
LastPass
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Een sectie van het host-scherm uitvergroten

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

De Vergrootglas-functie opent een vak dat u kunt verplaatsen op het host-scherm, om een klein gebied in hoge resolutie te zien zonder dat u de resolutie hoeft aan te passen.

Het Vergrootglas is beschikbaar wanneer de schermafmetingen kleiner zijn dan 100% van de originele omvang.

Opmerking: Voor het aanpassen van uw schermafmetingen, raadpleegt u De schermafmetingen veranderen tijdens de besturing op afstand.
  1. Op de Werkbalk externe besturing klikt u op Opties > Vergrootglas.

Het vergrootglas is geactiveerd.
  2. Sleep het vak.

Ieder gebied binnen het vak wordt 100% weergegeven.
  3. Klik opnieuw op de knop Vergrootglas om het vergrootglas uit te schakelen.
De werkbalk Externe besturing