De host-computer in de modus 'Volledig Scherm' weergeven

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

In de modus Volledig scherm dekt de host-weergave het gehele scherm van de client. De modus Volledig scherm geeft u de meest realistische ervaring, 'alsof u er zelf bij bent'.

• Op de Werkbalk externe besturing, klikt u op de knop Modus volledig scherm.

De LogMeIn-interface wordt geminimaliseerd en de weergave van de host-computer verschijnt op het volledige scherm. Alleen de Werkbalk externe besturing blijft zichtbaar.
  • Om de modus Volledig scherm te verlaten, klikt u opnieuw op de knop Modus volledig scherm.
De werkbalk Externe besturing

Tip: Voor de beste resultaten tijdens het bekijken in Volledig scherm, gaat u naar Opties > Instellingen voor de resolutie en selecteert u Resolutie afstemmen.