Toepassingen geforceerd sluiten op een Mac-host (Command-Alt-Escape)

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Deze functie is niet beschikbaar tijdens een "alleen weergeven"-sessie voor het controleren van het host-scherm.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Mac-hosts.

• Wanneer u een Mac vanaf een Windows-pc bestuurt, drukt u op Windows-toets-Alt-Esc op het toetsenbord van de client.

Het venster Force Quit Applications (Toepassingen geforceerd sluiten) wordt op de host geopend.
  • Wanneer u een Mac vanaf een Mac bestuurt, klikt u op Options (Opties) > Cmd-Alt-Esc op de Werkbalk externe besturing.

Het venster Force Quit Applications (Toepassingen geforceerd sluiten) wordt op de host geopend.