Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
Rescue Lens
LogMeIn Hamachi
LogMeIn Backup
RemotelyAnywhere
De GoTo Family
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

De kleurkwaliteit van het host-scherm veranderen

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Selecteer een lagere instelling om de hoeveelheid aan overgedragen informatie tijdens de besturing op afstand te optimaliseren, of selecteer een hogere instelling om de kwaliteit van het beeld te verbeteren.

1. Op de Werkbalk externe besturing, klikt u op Opties > Kleurkwaliteit.

De opties voor Kleurkwaliteit worden weergegeven.
  2. Selecteer de juiste instelling.

• Als u de prestaties wilt verbeteren, selecteert u Grijstinten, Lage kwaliteit, of Gecomprimeerd.
    • Voor een betere beeldkwaliteit selecteert u Normale kwaliteit of Hoge kwaliteit.
    • Voor de beste beeldkwaliteit selecteert u HD-kwaliteit.
      Opmerking: HD-kwaliteit vereist een grotere bandbreedte van het netwerk en hogere computer-prestaties dan andere opties.

Tip: Selecteer Kleureninstellingen automatisch aanpassen om ervoor te zorgen dat LogMeIn de optimale instelling detecteert.

Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.