De kleurkwaliteit van het host-scherm veranderen

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Selecteer een lagere instelling om de hoeveelheid aan overgedragen informatie tijdens de besturing op afstand te optimaliseren, of selecteer een hogere instelling om de kwaliteit van het beeld te verbeteren.

1. Op de Werkbalk externe besturing, klikt u op Opties > Kleurkwaliteit.

De opties voor Kleurkwaliteit worden weergegeven.
  2. Selecteer de juiste instelling.

• Als u de prestaties wilt verbeteren, selecteert u Grijstinten, Lage kwaliteit, of Gecomprimeerd.
    • Voor een betere beeldkwaliteit selecteert u Normale kwaliteit of Hoge kwaliteit.
    • Voor de beste beeldkwaliteit selecteert u HD-kwaliteit.
      Opmerking: HD-kwaliteit vereist een grotere bandbreedte van het netwerk en hogere computer-prestaties dan andere opties.

Tip: Selecteer Kleureninstellingen automatisch aanpassen om ervoor te zorgen dat LogMeIn de optimale instelling detecteert.

Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.