Kopiëren en plakken tussen apparaten (Synchronisatie van Klembord)

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Gebruik Synchronisatie van Klembord om tijd te besparen en fouten te voorkomen, door direct informatie tussen apparaten te kopiëren en te plakken tijdens de besturing op afstand.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens een "alleen weergeven"-sessie voor het controleren van het host-scherm.

• Op de Werkbalk externe besturing selecteert u Opties > Sync Klembord.

Alles wat op de ene computer wordt gekopieerd, is beschikbaar voor plakken op de andere computer.
  • Als u kopieert tussen apparaten met hetzelfde besturingssysteem (van pc naar pc, van Mac naar Mac), kunt u gewoon kopiëren and plakken.
  • Als u een pc-host bestuurt vanaf een Mac-client:
    OptieBeschrijving
    Kopiëren vanaf de pc (host)Ctrl + C
    Plakken naar de Mac (client)Cmd + V
    Plakken naar de pc (host)Ctrl + V
  • Als u een Mac-host bestuurt vanaf een pc-client:
    1. Wijs de toetsen van een pc-toetsenbord aan een Mac toe. Zie Hoe u de toetsen van een pc-toetsenbord aan een Mac-toetsenbord toewijst.
    2. Volg deze richtlijnen:
    OptieBeschrijving
    Kopiëren vanaf de Mac (host)[toegewezen cmd-toets] + C
    Plakken vanaf de Mac (host) naar de pc (client)Ctrl + V
    Plakken naar de Mac (host)[toegewezen cmd-toets] + V