Kopiëren en plakken tussen apparaten (Synchronisatie van Klembord)

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Gebruik Synchronisatie van Klembord om tijd te besparen en fouten te voorkomen, door direct informatie tussen apparaten te kopiëren en te plakken tijdens de besturing op afstand.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens een "alleen weergeven"-sessie voor het controleren van het host-scherm.

Op de Werkbalk externe besturing selecteert u Opties > Sync Klembord.

Alles wat op de ene computer wordt gekopieerd, is beschikbaar voor plakken op de andere computer.