Het host-beeldscherm uitschakelen tijdens besturing op afstand

Information

Body

Externe besturing vanaf een pc of Mac

Beveilig uw gegevens door het beeldscherm van de host uit te schakelen tijdens een sessie voor besturing op afstand.

1. Op de Werkbalk externe besturing klikt u op Opties > Scherm uitschakelen.

U kunt deze functie op elk moment in- of uitschakelen.
  2. Als dit wordt gevraagd, installeert u het DPMS-stuurprogramma (Display Power Management Services).

Dit is nodig wanneer u de eerste keer de functie Scherm uitschakelen gebruikt op de host.

Niet alle beeldschermen, videokaarten, moederborden of BIOSsen ondersteunen DPMS. Raadpleeg uw hardware-leverancier wanneer u problemen met de DPMS-driver ondervindt. Bij incompatibiliteitsproblemen kan het voorkomen dat u deze functie voor sommige host-computers niet kunt gebruiken.

Iedereen die voor het host-apparaat zit, ziet een leeg scherm op de fysieke monitor terwijl de externe sessie actief is.

Tip: Wanneer u voor het eerst verbinding maakt met een computer, kunt u ervoor kiezen om automatisch het externe scherm uit te schakelen tijdens alle toekomstige sessies. Als u de voorkeuren voor besturing op afstand wilt wijzigen, klikt u op Scherm uitschakelen op de werkbalk.