Hoe u een uitnodiging voor Delen van bureaublad stuurt

Body

1. Er zijn twee manieren om het proces Delen van bureaublad te starten.
    • Optie 1. Op de computer die u wilt delen, opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en klikt u op het tabblad Delen van bureaublad.
    • Optie 2. Op de computer die u wilt delen, klikt u op het LogMeIn-pictogram in het systeemvak en kiest u Share my Desktop... (Deel mijn bureaublad...) in het menu.
      Windows

Mac

2. Op het tabblad Delen van bureaublad klikt u op Stuur een uitnodiging.

Het dialoogvenster Detailgegevens van de uitnodiging wordt weergegeven.
  3. Voer de Detailgegevens van de uitnodiging in:
    1. Voer een Titel voor uw uitnodiging in. Hiermee kunt u uw uitnodigingen traceren.
    2. Geef op hoe lang de uitnodiging geldig blijft. De uitnodiging zal verstrijken wanneer de genodigde de uitnodiging niet binnen de opgegeven tijd aanneemt.
  4. Klik op Volgende.
  5. Kies een Uitnodigingsmethode (de wijze waarop u de uitnodiging wilt versturen):
    • Kies E-mailbericht verzenden in mijn naam om LogMeIn een e-mail te laten versturen
    • Kies Ik wil de uitnodiging zelf versturen om de e-mail te versturen met het door u gekozen mailprogramma.
  6. Klik op Volgende.
  7. De uitnodiging versturen:
    • Wanneer u kiest voor Ik wil de uitnodiging zelf versturen moet u de koppeling kopiëren en versturen met het door u gekozen e-mailprogramma.
    • Wanneer u kiest voor E-mailbericht verzenden in mijn naam moet u het e-mailadres en het bericht aan de ontvanger invoeren en op Volgende klikken om de e-mail te versturen.
      Tip: LogMeIn kan de uitnodiging opstellen in alle ondersteunde talen. Gebruik de vervolgkeuzelijst Taal bericht om een taal te kiezen.
  8. Klik op Voltooien om het proces Delen van bureaublad te beëindigen.
De ontvanger van de e-mail klikt op de uitnodigingskoppeling om de sessie te activeren. U wordt gevraagd om uw gast te erkennen, vervolgens verleent u het recht tot besturing op afstand of het recht om het bureaublad te bekijken.