Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Hoe u een uitnodiging voor Delen van bureaublad activeert/uitschakelt of verwijdert

Information

 
Body

Uitnodigingen voor het Delen van bureaublad kunnen worden geannuleerd of tijdelijk worden uitgeschakeld.

  1. Open het Configuratiescherm van LogMeIn en klik op het tabblad Delen van bureaublad.
  2. Onder Huidige uitnodigingen selecteert u de uitnodiging die u wilt uitschakelen/activeren of wilt verwijderen.
    • Klik op Uitschakelen of op Activeren om de uitnodiging uit te schakelen of te activeren
    • Klik op Verwijderen om de uitnodiging te annuleren en uit de lijst te verwijderen
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X