Een computer toevoegen: LogMeIn host-software downloaden en installeren

Information

Body

Op elke computer die u wilt benaderen moet de host-software van LogMeIn geïnstalleerd zijn. In zekere zin "opent" de LogMeIn host-software de "deur" naar een computer op een veilige en gewaarborgde manier, voor een gekwalificeerde externe gebruiker.

Zo voegt u een computer toe aan uw account:

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Klik op de pagina Computers op Computer toevoegen.
  4. Kies een optie:
    • Om de computer toe te voegen die u nu gebruikt, klikt u op Deze computer toevoegen > Installatieprogramma downloaden. Volg de instructies op het scherm en installeer LogMeIn.
      Belangrijk: Wanneer u tijdens het installatieproces wordt gevraagd om een computertoegangscode te maken, zorgt u er dan voor dat u deze niet vergeet! U hebt de code nodig wanneer u met de computer verbinding wilt maken. De computertoegangscode kan niet worden achterhaald maar kan wel direct op de host worden gewijzigd. Zie Hoe wijzigt u uw computertoegangscode.
    • Als u een andere computer wilt toevoegen dan de computer die u nu gebruikt, klikt u op Andere computer toevoegen > Koppeling genereren Volg de instructies op het scherm.

De installatie omvat ook de bureaublad-app LogMeIn Client, een hulpprogramma dat u kunt gebruiken om verbinding te maken met uw LogMeIn-computers.

Een computer kan aan één LogMeIn-account tegelijk worden gekoppeld.