LogMeIn host-software downloaden en installeren

Body

Op elke computer die u wilt benaderen moet de host-software van LogMeIn geïnstalleerd zijn. In zekere zin "opent" de LogMeIn host-software de "deur" naar een computer op een veilige en gewaarborgde manier, voor een gekwalificeerde externe gebruiker.

1. Ga naar de computer die u op afstand wilt kunnen benaderen.
  2. Ga naar www.LogMeIn.com.
  3. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  4. Klik op de pagina Computers op Computer toevoegen.
  5. Volg alle instructies op het scherm.

Belangrijk: Wanneer u tijdens het download-proces wordt gevraagd om een computertoegangscode te maken, zorgt u er dan voor dat u deze niet vergeet! U hebt de code nodig wanneer u met de computer verbinding wilt maken. De computertoegangscode kan niet worden achterhaald maar kan wel direct op de host worden gewijzigd. Zie Hoe wijzigt u uw computertoegangscode.

De computer wordt toegevoegd aan uw LogMeIn-account.

De installatie omvat ook de bureaublad-app LogMeIn Client, een hulpprogramma dat u kunt gebruiken om verbinding te maken met uw LogMeIn-computers.