Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Gebruiksgegevens van web-apps bekijken van externe hosts (Meest ontdekte apps)

Information

 
Body

Via de functie Meest ontdekte apps kunt u snel en eenvoudig toegang krijgen tot veelgebruikte webtoepassingen op LogMeIn-hostcomputers in uw LogMeIn Pro-account.

Wie kan deze functie gebruiken? Gebruiksgegevens van web-apps zijn alleen beschikbaar voor accounteigenaars van een LogMeIn Pro-abonnement.

De LogMeIn-service verzamelt voor elke computer in uw account gegevens van het gebruik van web-apps. Als u bent aangemeld bij uw account, ziet u aan de rechterkant van de pagina Computers een lijst met apps.

Opmerking: U kunt alleen gebruiksgegevens opvragen op computers in uw LogMeIn Pro-account. Deze functie is niet beschikbaar voor LogMeIn Central-abonnementen.

Volg de onderstaande stappen om gebruiksgegevens van apps te verzamelen.

 1. Meld u aan bij uw LogMeIn Pro-account.
 2. Ga naar de pagina Computers.

  Aan de rechterkant van het scherm ziet u het deelvenster Toepassingen.
 3. Klik op Inschakelen en selecteer een optie.
  • App-lijst alleen voor mij inschakelen: er worden alleen gebruiksgegevens verzameld voor de account waarbij u nu bent aangemeld.
  • App-lijst inschakelen voor alle gebruikers van mijn account: er worden gebruiksgegevens verzameld voor alle hosts in uw account.

  Afhankelijk van de gebruiksfrequentie worden de meestgebruikte web-apps snel weergegeven. Klik op een vermelde app om deze te starten.

  Tip: U kunt deze functie uitschakelen via het deelvenster Toepassingen. De verzamelde gebruiksgegevens blijven beschikbaar en u kunt de functie altijd weer inschakelen en nieuwe gegevens verzamelen.
ProductLogMeIn Pro

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X