Hoe u LogMeIn instelt om te controleren of er software-updates beschikbaar zijn

Information

Body

Zorg ervoor dat LogMeIn controleert of er een nieuwe versie van de LogMeIn host-software beschikbaar is zodra u bij uw account bent aangemeld.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.
  1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
  2. Onder Software-updates, selecteert u Updates automatisch downloaden en installeren om ervoor te zorgen dat LogMeIn controleert of er een nieuwe versie van de LogMeIn host-software beschikbaar is, zodra u bij uw account bent aangemeld.