Bij Afdrukken op afstand wordt er niets afgedrukt

Body

Er zijn meerdere manieren om dit probleem op te lossen, afhankelijk van uw configuratie.

De printerresolutie wijzigen

Deze procedure kan verschillen, afhankelijk van uw besturingssysteem.

1. Op de host kunt u normaal afdrukken, zoals u dat zou doen tijdens normaal gebruik.
  2. Zorg ervoor dat de printer van de client geselecteerd is in het dialoogvenster Afdrukken: [printernaam] via LogMeIn.
  3. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op Voorkeursinstellingen.
  4. Klik in het dialoogvenster Printing Preferences (voorkeursinstellingen voor het afdrukken) op Geavanceerd.
  5. Wijzig de Resolutie naar een waarde die kleiner is dan 1200 dpi.

6. Sla uw wijzigingen op en probeer nogmaals te printen.

'Afdrukken van bitmaps forceren' inschakelen

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
  2. Onder Afdrukken op afstand selecteert u Afdrukken van bitmaps forceren.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Uw instellingen worden direct op de host toegepast.
  4. Druk het bestand opnieuw af.

Wanneer het afdrukken van bitmaps is geactiveerd, zal al het materiaal dat via afdrukken op afstand wordt afgedrukt, lokaal eerst naar een bitmap worden 'afgedrukt' die vervolgens naar de externe printer wordt gestuurd. Het afdrukken van bitmaps verloopt langzaam maar is betrouwbaar.

Werkt het nog steeds niet? Ga dan naar Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen en schakel de optie Display-accelerator gebruiken uit. Druk het bestand opnieuw af.