Weergaveproblemen oplossen

Body

Volg deze instructies om problemen bij het bekijken van video's, of tijdens het gebruik van DOS-applicaties of programma's met veel beeldmateriaal tijdens besturing op afstand op te lossen. Typische problemen zijn, bijvoorbeeld, het verduisteren van het beeldscherm, het herstarten van de host-computer wanneer de besturing op afstand in gang wordt gezet, of het uitvallen van de functionaliteit van Windows Aero na besturing op afstand.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Besturing op afstand > Prestaties moet u ervoor zorgen dat Display-accelerator gebruikenniet is geselecteerd.