Het pictogram van het LogMeIn-systeemvak weergeven/verwijderen

Information

Body

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Weergave, schakelt u de optie Toon het LogMeIn-pictogram naast de klok uit om het pictogram te verwijderen.