Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
Rescue Lens
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
LogMeIn Backup
LogMeIn Hamachi
RemotelyAnywhere
BoldChat
join.me
LastPass
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Het pictogram van het LogMeIn-systeemvak weergeven/verwijderen

Information

Body

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Weergave, schakelt u de optie Toon het LogMeIn-pictogram naast de klok uit om het pictogram te verwijderen.