Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
Rescue Lens
LogMeIn Hamachi
LogMeIn Backup
RemotelyAnywhere
De GoTo Family
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Het pictogram van het LogMeIn-systeemvak weergeven/verwijderen

Information

Body

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Weergave, schakelt u de optie Toon het LogMeIn-pictogram naast de klok uit om het pictogram te verwijderen.