Hoe u voorkomt dat de LogMeIn-waarschuwingsberichten verschijnen

Information

Body

U kunt ervoor kiezen dat alle LogMeIn-berichten vanuit het systeemvak onderdrukt worden. Dit kan handig zijn wanneer u niet wilt dat de berichten de ervaringen van de eindgebruiker verstoren, zoals bijvoorbeeld bij een kiosk.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Weergave, selecteert u de optie Berichten met meldingen van LogMeIn uitschakelen om alle LogMeIn-berichten vanuit het systeemvak te laten onderdrukken.