Uw computer/Mac vergrendelen na besturing op afstand

Body

Beveilig alle gegevens op de host-computer door de host zo in te stellen dat deze wordt vergrendeld wanneer de besturing op afstand wordt beëindigd of wanneer de verbinding verbroken is.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder De host-computer wordt geblokkeerd maakt u een selectie uit de volgende opties (indien gewenst):
    OptieBeschrijving
    De host altijd blokkeren na besturing op afstandSelecteer deze optie wanneer u wilt dat het besturingssysteem van de host altijd wordt geblokkeerd, wanneer de sessie voor besturing op afstand wordt beëindigd.
    Blokkeren wanneer de verbinding verbroken isSelecteer deze optie wanneer u wilt dat het besturingssysteem van de host wordt vergrendeld, wanneer de client tijdens de besturing op afstand de verbinding verbreekt.
    Blokkeren wanneer een time-out voor de verbinding is opgetredenSelecteer deze optie wanneer u wilt dat het besturingssysteem van de host wordt vergrendeld, wanneer er tijdens de besturing op afstand een time-out optreedt voor de verbinding met de client (zie ook Hoe u de time-out voor besturing op afstand instelt).