Hoe u LogMeIn (LMI Guardian) instelt om software-fouten te melden

Information

Body

LMIGuardian.exe is LogMeIn's component voor rapportage van fouten. Het documenteert en registreert fouten die optreden in de host-software van LogMeIn en zorgt ervoor dat de foutgegevens direct naar ons ontwikkelteam worden gestuurd voor analyse.

De Guardian verzamelt en verstuurt geen persoonlijke gegevens.

Volg deze procedure om te bepalen hoe en wanneer de Guardian foutmeldingen aan LogMeIn stuurt.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Geavanceerd
  2. Onder Rapportage softwarefout, kiest u één van de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Altijd een foutrapport verzendenEen foutrapport wordt altijd verzonden (de gebruiker hoeft niets te doen).
    Nooit een foutrapport verzendenEen foutrapport wordt nooit verzonden.
    Vragen wat de gebruiker wil doenDe gebruiker wordt gevraagd om een foutrapport te verzenden en kan kiezen of het rapport wel of niet wordt verzonden.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

Voorbeeld van een door LogMeIn Guardian aangetroffen foutmelding