Hoe u de prioriteit van muis en toetsenbord tijdens de besturing op afstand kunt instellen

Information

Body

Kies de gebruiker van wie de handelingen voor gegevensinvoer als eerste verwerkt moeten worden, wanneer beide gebruikers gelijktijdig gegevens invoeren tijdens een sessie voor besturing op afstand. Volg deze stappen om de fout Uw invoer wordt geblokkeerd te verhelpen.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Op de host opent u het Configuratiescherm van LogMeIn en volgt u dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Interactie > Prioriteit van de muis en het toetsenbord kiest u de gebruiker van wie de handelingen voor gegevensinvoer als eerste verwerkt moeten worden, wanneer beide gebruikers gelijktijdig gegevens invoeren tijdens een sessie voor besturing op afstand:
    OptieBeschrijving
    Gebruiker aan de kant van de hostGebruik deze optie wanneer u wilt dat de handelingen van de persoon achter de computer die bestuurd wordt (de host), worden verwerkt vóór de acties van de persoon die de besturing op afstand uitvoert.
    Gebruiker op afstandGebruik deze optie wanneer u wilt dat de handelingen van de persoon die de besturing op afstand uitvoert (gebruiker van de client), worden verwerkt vóór de acties van de persoon achter de computer die bestuurd wordt.
    Tip: Wanneer u de foutmelding krijgt Uw invoer wordt geblokkeerd terwijl u een host-computer bestuurt, zorg er dan voor dat Externe gebruiker geselecteerd is.