Open TCP/IP-poorten bekijken

Body

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > TCP/IP-poorten openen
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  1. Geef het type poort(en) op dat u wilt weergeven
    • Luisterpoorten (poorten die luisteren of er verbindingen zijn)
    • Verbonden poorten (poorten die zijn verbonden met een andere computer)
    • Al het overige (poorten in diverse stadia van het verbonden of afgesloten zijn)
  2. Selecteer IP-adressen omzetten om IP-adressen die voorkomen in de lijst met lokale namen om te zetten.

De verwerking hiervan kan enige tijd duren.
  3. Klik op Doorgaan.

Een lijst met poorten wordt weergegeven.

Zodra u de lijst hebt gegenereerd, kunt u de poorten die u hebt weergegeven wijzigen met behulp van de selectievakjes op de werkbalk en door vervolgens op Vernieuwen te klikken.