Een lijst met geopende bestanden bekijken

Body

Geef een lijst weer met alle bestanden die op een host geopend zijn, samen met de namen van gerelateerde processen.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > Geopende bestanden
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Klik op een proces om de detailgegevens van het proces weer te geven
  • Om een proces te beëindigen, klikt u op Proces beëindigen op de werkbalk