Geheugen-gebruik bekijken

Body

Bekijk de statistieken van het geheugengebruik op een host.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > Geheugengebruik
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Gebruik de vervolgkeuzelijst om het type gegevens te kiezen dat in de grafieken wordt weergegeven:
    • Geheugengebruik
    • Gebruik van fysiek geheugen
    • Gebruik van toegewezen geheugen
  • Houd uw muis boven een grafiek om te zien wanneer de steekproef genomen is (elk hiervan toont een andere samplingfrequentie – 2 seconden, 10 seconden, 5 minuten, 1 uur)