Gegevens LogMeIn-verbinding bekijken

Body

Geef alle verbindingen weer die door LogMeIn worden ondersteund, met inbegrip van het IP-adres en de host-naam van elke computer waarmee een verbinding op afstand wordt gemaakt, het type verbinding, en de naam van de Windows-gebruiker die bij de verbinding hoort.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > LMI-verbindingen
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.