Geïnstalleerde toepassingen bekijken

Body

Geef een lijst weer van programma's die op een host geïnstalleerd zijn. De lijst bestaat uit Programma's toevoegen of verwijderen op het Configuratiescherm van de host.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > Geïnstalleerde applicaties
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
  • Beweeg uw muis over een programma in de lijst om de beschikbare gegevens weer te geven; zoals geschatte omvang, installatiebron, registratiegegevens, en het tijdstip en de datum van het laatste gebruik
  • Klik op een willekeurige Installatiemap-koppeling om met bestanden binnen Bestandsbeheer te werken