Geladen apparaatstuurprogramma's bekijken

Body

Dit is "alleen weergeven"-informatie.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > Geladen apparaatstuurprogramma's
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.