Schijf- en partitiegegevens bekijken

Body

Bekijk de detailgegevens met betrekking tot fysieke schijfstations en partities en logische schijfstations op een host.

alleen WindowsAlleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Klik op de pagina Computers van de LogMeIn-website op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer. Ga vervolgens naar Informatie over de prestaties: > schijfstation- en partitiegegevens
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
Om de bestanden op een schijfstation te beheren, klikt u op een schijfstationkoppeling